Ervaring en netwerk

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van subsidie- en stimuleringsprogramma's zijn wij niet alleen op de hoogte van de verschillende mogelijkheden, maar kunnen wij deze kennis ook aanwenden ter verbetering van uw innovatietraject. 

Hoogaars Consultancy heeft duurzame samenwerkingsrelaties met bedrijven uit het zgn. MKB-segment, maar ook met grote (beursgenoteerde) ondernemingen. De bedrijven zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren, o.m. machinebouw, metaalindustrie, (wegen)bouw, voedings- en genotsmiddelenindustrie, informatietechnologie, chemische- en kunststof- technologie. 

Naast een uitgebreid netwerk van subsidieverstrekkende instanties, beschikken wij verder over goede samenwerkingsrelaties met verschillende financieel- en interimadviseurs en belastingadvies- en accountantskantoren. Dankzij onze uitstekende reputatie weten deze ons, ook voor hun relaties, te vinden wanneer het gaat om complexe innovatie- of subsidievraagstukken.

Dynamiek

Hoogaars Consultancy is al jarenlang actief op het gebied van subsidie- en innovatieadvies en projectmanagement. 

Als organisatie in de profit of non-profitsector bent u voortdurend bezig met vernieuwing of verandering, pleegt u investeringen, worden er proces- of productinnovaties doorgevoerd en gaat u samenwerkingsrelaties aan. Het is daarbij belangrijk dat u gefocust kunt blijven op uw kernactiviteiten. 

Ieder z'n vak
Hoogaars Consultancy is door haar gespecialiseerde kennis en ervaring, in staat u succesvol te begeleiden in deze dynamische omgeving. Door een duurzame samenwerkingsrelatie en persoonlijke aandacht bent u voortdurend verzekerd van optimaal subsidierendement op gebieden als innovatie, scholing en werkgelegenheid, (internationale) samenwerking, energie en milieu. Op deze manier kan eenieder blijven doen waar hij het beste in is.